Kinderpartijtje

Privé theatervoorstelling
Prijs: € 150,- voor max. 12  personen, bij een hoger aantal € 7,50 per persoon meer. Duur voorstelling: 60 minuten, inclusief pauze, koffie, thee, limonade en koekjes.

Kabouterfeestje
Eerst komt Sjoempie de jarige feliciteren.
Daarna vertelt Camilla Koevoets een klein Kabouterskabouterverhaaltje aan de hand van een kurken kaboutertje. Vervolgens gaan de kinderen zelf een kaboutertje maken, wat ze trots mee naar huis kunnen nemen.  Na dat geknutsel  zijn de kinderen wel toe aan rennen, dus gaan ze naar buiten voor een kabouterspeurtocht.  De speurtocht eindigt bij de kabouterspeelplek van Park Randenbroek, waar ze nog even lekker kunnen spelen, en u evt. tot slot een schat kunt verstoppen.
Prijs: € 150,- inclusief kabouterspeurtocht, voor maximaal 9 kinderen.
Tijdsduur: anderhalf uur  (speeltuin niet inbegrepen).

Algemene informatie
Voor alle privépartijtjes geldt,  dat u de kinderen rechtstreeks naar het koetshuis kan laten komen, om eerst de cadeautjes uit te pakken en taart te eten.  Elk bezoek kan afgesloten worden met een door ons aan te leveren  kabouterspeurtocht die naar de kleine speeltuin  (zgn. kabouterspeelplek ), leidt.  Prijs eenmalig €10 voor het gebruik van de attributen (bij het kabouterfeestje inbegrepen). Duur: variërend van 20 minuten tot drie kwartier.

Kinderpartijtje boeken?
Lijkt het u erg leuk om een kinderpartijtje te boeken bij Poppentheater Toermalijn?
Of een kinderpartijtje bij het Houtatelier Passie voor Hout?
Vul dan ons contactformulier in.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close