Voorstellingen

Reguliere voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Vanwege Corona:

  • is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.
  • kunnen wij volwassenen alleen toelaten met een geldig coronatoegangsbewijs (QR code).

Actuele voorstellingen

‘Bellen en het beest’ (28 én 30 december)

BeiaardierHeb je weleens gehoord van het beiaard-dier? Een beest met eeltige voeten, blauwe wangen en grote vuisten? Het ziet er zo vreemd uit dat niemand erbij in de buurt durft te komen, terwijl het toch echt een hartje heeft dat klinkt als een klok. Zou het ooit een geschikt plekje vinden om te wonen?

Tijdens ‘Bellen en het beest’ laat buikspreekster Lydia kinderen kennis maken met dit bijzondere dier, met het instrument dat ‘beiaard’ heet en komen kinderen erachter waarom Amersfoort de ‘beiaardstad’ van Nederland wordt genoemd.

Een voorstelling vol pratende poppen, rijke historie, interactie en live-muziek door beiaardier en buikspreekster Lydia Zwart. Met als speciale onderliggende boodschap dat het niet het uiterlijk is dat telt, maar de warmte en vriendelijkheid die iemand uitstraalt. Leeftijd: 3-8 jaar. Aanvang 15.30u. Speelduur 45 min.

‘De Dankjewellebellen’ (4 januari 2022)

hanna'floorDe Dankjewellebellen is een interactieve muzikale vertel- en poppentheater-voorstelling. Een meisje wil en durft eerst niet naar het land van ‘Overvloed en Het-is-nooit-Helemaal-Goed’, maar als ze er eenmaal is, doet ze bijzondere ontdekkingen…

Hanna’floor van Theater Rode Maan schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jarenlang ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en te luisteren. Leeftijd 3 t/m 10 jaar. Aanvang 15.30u. Speelduur 45 minuten.

‘Klein, zwart vogeltje’ (4 maart 2022)

klein zwart vogeltjePiep, piep, piep. Is het een muis? Is het een telefoon? Nee, het is een klein zwart vogeltje. Dat zit daar hoog in de boom. Een voorstelling met veel humor en muziek. Handpoppen en stokpoppen vervullen de hoofdrollen.

Gastvoorstelling door Willy Snel van Reizend Poppentheater Dubbele Jan. Leeftijd 3+ Aanvang 15.30u. Speelduur 40 minuten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close