Voorstellingen

De voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- voor kinderen en € 10,- voor volwassenen. A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Actuele voorstellingen 2023:

Vies Feestje (zaterdag 8 april)

vies feestjeEen feestje met taart, maar als de taart plotseling verdwijnt gaat Max een nieuwe taart maken. Een moddertaart. Is dat lekker of lekker vies?

Een vrolijke voorstelling gespeeld door Poppentheater Dubbele Jan. Geïnspireerd door het voorleesboek Maximiliaan Modderman tijdens de Nationale voorleesdagen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Duur ca. 45 min.

Heksje Mikmak (zaterdag 6 mei)

    heksje Mikmak

    Heksje Mikmak is in het grote toverbos iedere dag de bosbewoners flink aan het pesten…. Voor de dieren is op een dag de maat vol en ze besluiten er wat aan te doen.. Samen bedenken ze een plan om de heks terug te pakken… Muis en Eekhoorn trekken de stoute schoenen aan en sluipen het huisje van de heks binnen met een belangrijke missie. Zal het ze lukken om de heks een lesje te leren?

    Heksje Mikmak is een interactieve muzikale voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Laat je betoveren door Elles Tromp van Poppentheater de Toverfluit en kom kijken! Duur ca. 45 min.

    search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close