Voorstellingen

Voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt.  Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,-  A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is.

Vanwege Corona
* is het maximum aantal volwassenen 10 en kinderen 20, graag 1 volwassene per 2 of meer kinderen.
* de afstandsregel van 1.50m geldt voor volwassenen.
* is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.

Hoe komt u bij het Koetshuis en waar kunt u parkeren? Kijk hier.

Aktuele voorstellingen:

Gonnie en Gijsje gaan naar de dierentuin

Gonnie en Gijsje, twee gansjes, zijn hele goede vriendinnen. Gonnie heeft mooie rode regenlaarsjes, Gijsje heeft blauwe regenlaarsjes. Ze gaan samen op stap naar de kinderboerderij. Daar zien en ontmoeten ze allerlei dieren. Ook komt er een gansje uit een ei, een heel eigenwijs gansje. Gonnie en Gijsje gaan samen met het gansje in een bootje varen, de kinderen mogen mee…

Tijdens de voorstelling mogen de kinderen meebewegen, zingen en vertellen. Leeftijd 2 tot 6 jaar. Duur van de voorstelling 40 tot 45 min.

“Snater Water”

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want zij wilt niet gaten graven met Hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit. Dus… Niemand wilt met haar spelen. En dan wordt ze ook nog achtervolgt door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. Kom kijken en meedoen hoe we allemaal vrolijk worden!

Een vrolijke & interactieve voorstelling, gebaseerd op het prentenboek van 2020 “Mopper-Eend” van Joyce Dunbar en Petr Horacek. Duur voorstelling 40 minuten. Leeftijd 2+

“Passen en meten”

Op een dag past Petertje niet meer op zijn bank en niet meer aan zijn tafel. Én niet meer in zijn bed! Nou moe! Na wat passen en meten komt Petertje tot een vreemde ontdekking…

Een vertederende voorstelling van een klein popje met een grote rol. Over klein, groot en groot genoeg. Speelduur 35 tot 40 minuten. Leeftijd 2 tot 10 jaar.

Katton”

Katton - Bram van BeusekomTon de kat gaat voor de eerste keer buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar opeens verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Snel gaat hij op zoek en vindt vele verschillende huizen. Hij maakt nieuwe vrienden en samen beleven ze bijzondere avonturen, maar hij verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje. Help kat Ton met zoeken en ga mee op avontuur! Bekijk de trailer hier.

“Katton” is een energieke knutselvoorstelling over Ton de huiskat die per ongeluk op avontuur gaat in een fantasierijke wereld van karton. Met minimale middelen en maximale nieuwsgierigheid ontstaat op magische wijze een nieuwe wereld. In deze verrassende wereld vol dieren van karton brengt Bram op speelse wijze lege dozen, wc-rolletjes en zelfs oude kranten tot leven. “Katton” is een voorstelling vol beweging over avontuurlijk durven zijn. Voor iedereen vanaf 2 jaar. Speelduur: 45 minuten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close