Voorstellingen

Informatie voor de meivakantie:

We zijn heel erg blij dat we met hulp van studenten van Hogeschool Utrecht van de voorstelling “Petertje” een onlineversie hebben kunnen maken. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 15 mei vanaf 10.45uur.
De informatie hoe u hier een ticket voor kan kopen en kan inloggen kunt u vanaf woensdag 5 mei op deze website lezen. Lees verder bij de voorstellingsinformatie hoe het werkt. Als u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief krijgt u persoonlijk hierover bericht. Wij hopen dat we u en de kinderen weer snel in het theater kunnen ontmoeten.

Reguliere voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,-  A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL70 RABO 0367218291 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is.

Vanwege Corona:
* is het maximum aantal volwassenen 10 en kinderen 20, graag 1 volwassene per 2 of meer kinderen.
* de afstandsregel van 1.50m geldt voor volwassenen.
* is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.

Actuele voorstellingen:

“Petertje”
(zaterdag 15 mei, online voorstelling, lees de boekingsinformatie !)

PetertjeWanneer je over de vijf heuvels loopt vind je links van de omgezaagde boom het huisje van Petertje, in het grote bos.
Petertje is timmerman. Op een dag rent Muis in paniek de werkplaats binnen. Muis wil bij Petertje logeren. Petertje past, meet en zaagt en maakt een bedje voor Muis. En dan waait Beer, Petertjes’ huis binnen. Hij wil ook logeren! Petertje past, meet en zaagt en maakt ook een bedje voor Beer. Wanneer zijn vrienden slapen kan Petertje eindelijk verder werken aan het stuk hout dat hij vanmorgen vond. Als dat klaar is, doet hij een wel héél bijzondere ontdekking….!

Een vertederende, vrolijke voorstelling van een klein houten stokpopje met een grote rol! De voorstelling begint en eindigt met ‘n muzikaal verhaal op de ukelele. Speelduur: 30 à 40 minuten. Leeftijd: 2 tot 9 jaar.

Informatie en boekingsinformatie voor “Petertje”:

Met vol enthousiasme kunnen wij onze nieuwe online voorstelling op 15 mei aankondigen! Deze innovatieve voorstelling is een initiatief waarbij de kinderen (en ouders) kunnen rondlopen in de virtuele droomwereld van Toermalijn in Park Randenbroek. Vanuit deze wereld kunnen jullie genieten van onze leuke voorstelling ‘Petertje’ van HandigTheater. Naast deze voorstelling is er ook ruimte om interactie met elkaar te hebben aan de hand van webcams. Elk entreekaartje geeft toegang tot één beeldscherm waardoor jullie met het hele gezin kunnen genieten van deze nieuwe ervaring.

Prijs: €8,- per entree, geldig voor één beeldscherm.
Reserveren via email: Theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van het aantal beeldschermen en email adressen waarnaar de entreelink toegestuurd zal worden. Inloggen vanaf 10.45uur; duur van de voorstelling 45 minuten.

Bedrag overmaken op banknummer: NL70 RABO 0367218291 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van het te gebruiken email adres. Sluitingstijd: 14 mei 18:00.

Belangrijke informatie: uw entreelink wordt na betaling verstuurd naar het email adres dat gebruikt is voor de reservering. Om toegang te krijgen tot deze voorstelling moet de computer gebruik maken van Google Chrome en van een camera voorzien zijn. Indien camera contact niet gewenst is kan deze uiteraard ook afgeplakt worden.

Om dit alles mogelijk te maken zijn wij een crowdfunding gestart! Wilt u ons hierbij helpen? Meer informatie hierover vind u via deze link:
https://www.voordekunst.nl/projecten/12204-poppentheater-toermalijn-online-1

“Snater Water” (zaterdag 12 juni)

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want zij wilt niet gaten graven met Hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit. Dus… Niemand wilt met haar spelen. En dan wordt ze ook nog achtervolgt door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. Kom kijken en meedoen hoe we allemaal vrolijk worden!

Een vrolijke & interactieve voorstelling, gebaseerd op het prentenboek van 2020 “Mopper-Eend” van Joyce Dunbar en Petr Horacek. Duur voorstelling 40 minuten. Leeftijd 2+

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close