Voorstellingen

De voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- voor kinderen en € 10,- voor volwassenen. A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Actuele voorstellingen 2024:

Dit gebeurde allemaal echt (20 februari)

Cees verheugt zich erop een boek te lezen in de tuin, samen met haar katten. Maar dan begint opeens de buurvrouw heel hard tegen haar hondje te praten. Bovendien blijkt de buurman precies vandaag een klusdag te hebben. Alsof dat niet genoeg is, houden de overburen ook nog een lawaaierige barbecue. Cees wordt woedend, zo gaat het niet langer!

Tijdens het verhaal worden er steeds vertelstukjes afgewisseld met scènes die zich in de poppenkast afspelen.

Leeftijd: vanaf vier jaar; aanvang 15.30u; speelduur: 45 minuten
Gastspeler: Kevin Koorda van theater ‘Verder Vertellen’

Peter en de wolf (9 maart)

Peter en de wolfEen wereldberoemd, muzikaal sprookje, geschreven en gecomponeerd door Sergei Prokofjev. Het verhaal gaat over het jongetje Peter, die een wolf te slim af is. Ook gaat het over niet bang zijn en vriendschap. Alle personages worden vertegenwoordigd door een muziekinstrument. Met het spel wordt een eigen wereld gecreëerd met poppen, muziek en de vertelling. De voorstelling wordt gespeeld door Anne Dronkers en Ben Bijker. Ze ronden de voorstelling af met kleurplaten en instructies voor het maken van de poppen zodat de kinderen thuis hun eigen verhaal kunnen maken.

Leeftijd: vanaf 4 jaar; aanvang 15.30u; speelduur: 45minuten.
Gastspelers: Ben Bijker en Anne Donkers van ‘Gordijn Opzij’.

Help,daar komt…….(20 april)

Zit Vos net lekker rustig in de boom een boekje te lezen als opeens… “Yo-hoe,yo-hoe”, Super Suus. Pas op Suus! Dat is gevaarlijk hoor. Krrak Ohhhhhhhh.

Een voorstelling in een prachtig decor. Deze voorstelling past bij het thema van de nationale voorleesdagen 2024. Leeftijd: 3 tot 6 jaar; aanvang 15.30u; speelduur: 45minuten. Gastspeler: Poppentheater Dubbele Jan.

“PRINS HEERLIJK” (8 juni)

Poppentheater Fatsnerran speelt het verhaal over Zoetje, een keukenprinses op zoek naar haar prins met of zonder wit paard. Zal het Zoetje lukken een prins te vinden? Soms lijkt iets mooier dan het in het echt is. Ook blijken er, zoals het in sprookjes hoort, nog kikkers rond te springen die misschien niet zijn wat ze lijken.
Kortom een ouderwets en toch modern sprookje.

Poppentheater Fatsnerran speelt deze productie in een klassiek ogende setting. Met een handkar vol spullen waaruit het decor en verhaal onder handbereik ontstaat. Met aankleding uit de tijd van Dickens wordt een voorstelling gespeeld over een zoektocht naar geluk. Met een voor Fatsnerran geheel nieuwe manier van spelen met een andere bewegingstechniek maar wel met de voor ons kenmerkende zorg voor details.

Leeftijd vanaf 4 jaar; aanvang 15.30u; speelduur: 45minuten.
Gastspeler Alexander Baurens van Poppentheater Fatsnerran.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close