Voorstellingen

De voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- voor kinderen en € 10,- voor volwassenen. A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Actuele voorstellingen:

PLASTIC SOEP? Wat een troep! (dinsdag 25 oktober)

Een spannend piraten-avontuur mét een groene boodschap. Piraat Schatje is aangemeerd in Lydia Zwart in Plastic Soeptheater Toermalijn. Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar een bijzondere schat. Ze maken kennis met verschillende zeewezens en komen tijdens de voorstelling meer te weten over de grote gevolgen van Plastic Soep.

Tijdens het avontuur ontmoet piraat Schatje een haai met buikpijn, een schildpad met nesteldrang, een zeemeermin die niet kan zingen en een papegaai vol streken. Ga je mee op avontuur? Een voorstelling van Lydia Zwart. Leeftijd van 2,5 t/m 8 jaar. Duur: ca. 45 minuten.

Buikspreek-Piet en de zak van Sinterklaas
(zaterdag 3 december)

Maak kennis met de enige echte Buikspreek-Piet van Sinterklaas. Ze heeft een zak vol Lydia Zwart in Buikspreekpiethandpoppen mee die ze met haar buik laat praten en zingen. De poppen vertellen grappige verhaaltjes en zingen Sinterklaasliedjes. Net als buikspreekpiet denkt dat ze alle poppen aan de kinderen heeft laten zien blijkt er nog iemand helemaal onderin de zak verstopt te zitten…Wie kan dat zijn? Toch zeker Sinterklaas niet?

Kom helemaal in Sinterklaassfeer met deze vrolijke poppenvoorstelling zonder traditionele poppenkast. Een voorstelling van Lydia Zwart. Leeftijd 2,5 t/m 8 jaar. Duur: ca. 45 minuten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close