Voorstellingen

De voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- voor kinderen en € 10,- voor volwassenen. A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Actuele voorstellingen:

Buikspreek-Piet en de zak van Sinterklaas
(zaterdag 3 december, UITVERKOCHT)

Maak kennis met de enige echte Buikspreek-Piet van Sinterklaas. Ze heeft een zak vol Lydia Zwart in Buikspreekpiethandpoppen mee die ze met haar buik laat praten en zingen. De poppen vertellen grappige verhaaltjes en zingen Sinterklaasliedjes. Net als buikspreekpiet denkt dat ze alle poppen aan de kinderen heeft laten zien blijkt er nog iemand helemaal onderin de zak verstopt te zitten…Wie kan dat zijn? Toch zeker Sinterklaas niet?

Kom helemaal in Sinterklaassfeer met deze vrolijke poppenvoorstelling zonder traditionele poppenkast. Een voorstelling van Lydia Zwart. Leeftijd 2,5 t/m 8 jaar. Duur: ca. 45 minuten.

“Kan ik er ook nog bij?” (vrijdag 30 december)

Magisch schaduwtheater
kan ik er ook nog bij“Kan ik er ook nog bij? ” is een schaduwtheater voorstelling geïnspireerd op het prentenboek van Loek Koopmans. Een prachtig winters verhaal over een bijzondere handschoen, die verloren ligt in het bos en waarin kleine én grote dieren beschutting vinden tijdens een sneeuwbui. Poppentheater Belletje Sterk komt op vrijdag 30 december met haar speciale theater belevenis naar Poppentheater Toermalijn.

We gaan namelijk na de voorstelling zélf schaduwfiguren maken. Alle materialen zijn hiervoor aanwezig en na een kleine uitleg kan iedereen dit op eigen wijze maken. Natuurlijk gaan we deze figuren aan elkaar laten zien in de presentatie waarin onze dieren wonderwel ook in de handschoen passen. Je zelfgemaakte schaduw figuur kun je natuurlijk mee naar huis nemen.

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Duur van het programma 70 minuten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close