Voorstellingen

Reguliere voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL95 RABO 0346393396 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is. Is een voorstelling uitverkocht dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens en het verzoek tot plaatsing op de wachtlijst. Komen er kaarten vrij, dan nemen wij contact op.

Vanwege Corona:

  • is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.
  • kunnen wij volwassenen alleen toelaten met een geldig coronatoegangsbewijs (QR code).

Actuele voorstellingen

‘Later word ik Ridder’ (21 oktober)

Anke van VlietEr waren eens heel lang geleden… een koning, koningin, hun enige prins Roderick èn juffrouw Jannie (links op de foto). Prins Roderick zal later koning moeten worden, net als zijn vader èn in het grote paleis moeten gaan wonen. Maar Roderick wil dit helemaal niet. Hij droomt heel ergens anders over, hij wil een dappere ridder worden. Maar of dit mogelijk is… Roderick is namelijk de enige prins èn ziet slecht. Daarom mag hij nooit naar buiten. Mààr vlak voor hij koning wordt, krijgt hij een brief … Prinses Allegonda zit gevangen in kasteel Drakensteijn en moet gered worden. Dit kan alléén een ridder doen. Roderick vertrekt meteen, maar deze reis blijkt niet zonder gevaar. Onderweg is de hulp van de kinderen nodig.

‘Later word ik Ridder’ is een verhalende, spannende èn interactieve voorstelling, waarbij de kinderen actief betrokken worden. De voorstelling is ook geschikt voor kinderen die speciaal (basis)onderwijs bezoeken. De voorstelling wordt gespeeld met kleine en grote poppen èn een levensgroot paard. Leeftijd 4-8 jaar, speelduur 45 minuten. Aanvang 15.30u. Op de foto gastspeler Anke van Vliet van kleinschalig poppentheater Popcontact. Bekijk hier de trailer.

‘Sinterklaas en ‘t verloren kadootje’ (27 november) Wachtlijst!

Sinterklaas is op weg naar de kinderen in Amersfoort met een grote zak vol kadootjes. Te laat merkt Sint dat er een kadootje is verloren in het bos. Ondertussen heeft Jan Klaassen pepernootdeeg gemaakt, maar ook dat gaat niet helemaal goed. Kom jij kijken hoe dit toch allemaal goed komt dankzij de dieren uit het bos? Na afloop gaan we natuurlijk ook proeven of de pepernoten lekker zijn geworden.

Vrolijke Sinterklaas poppenkast voorstelling van Poppentheater Belletje Sterk met gastspeler Ellen Scholten. Leeftijd 2+, speelduur 40 minuten. Aanvang 15.30 uur

‘Bellen en het beest’ (28 én 30 december)

BeiaardierHeb je weleens gehoord van het beiaard-dier? Een beest met eeltige voeten, blauwe wangen en grote vuisten? Het ziet er zo vreemd uit dat niemand erbij in de buurt durft te komen, terwijl het toch echt een hartje heeft dat klinkt als een klok. Zou het ooit een geschikt plekje vinden om te wonen?

Tijdens ‘Bellen en het beest’ laat buikspreekster Lydia kinderen kennis maken met dit bijzondere dier, met het instrument dat ‘beiaard’ heet en komen kinderen erachter waarom Amersfoort de ‘beiaardstad’ van Nederland wordt genoemd.

Een voorstelling vol pratende poppen, rijke historie, interactie en live-muziek door beiaardier en buikspreekster Lydia Zwart. Met als speciale onderliggende boodschap dat het niet het uiterlijk is dat telt, maar de warmte en vriendelijkheid die iemand uitstraalt. Leeftijd: 3-8 jaar. Aanvang 15.30u. Speelduur 45 min.

‘De Dankjewellebellen’ (4 januari 2022)

hanna'floorDe Dankjewellebellen is een interactieve muzikale vertel- en poppentheater-voorstelling. Een meisje wil en durft eerst niet naar het land van ‘Overvloed en Het-is-nooit-Helemaal-Goed’, maar als ze er eenmaal is, doet ze bijzondere ontdekkingen…

Hanna’floor van Theater Rode Maan schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jarenlang ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en te luisteren. Leeftijd 3 t/m 10 jaar. Aanvang 15.30u. Speelduur 45 minuten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close