Voorstellingen

Reguliere voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL70 RABO 0367218291 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is.

Vanwege Corona:

  • is het maximum aantal volwassenen 10 en kinderen 20, graag 1 volwassene per 2 of meer kinderen.
  • de afstandsregel van 1.50m geldt voor volwassenen.
  • is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.

Actuele voorstellingen:

“Snater Water” (zaterdag 12 juni)

Snater Water

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want zij wil niet gaten graven met Hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit. Dus… Niemand wil met haar spelen. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. Kom kijken en meedoen hoe we allemaal vrolijk worden!

Een vrolijke & interactieve voorstelling, gebaseerd op het prentenboek van 2020 “Mopper-Eend” van Joyce Dunbar en Petr Horacek. Gastvoorstelling door Ellen Scholten van Poppentheater Belletje Sterk. Duur voorstelling 40 minuten. Leeftijd 2+

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close