Voorstellingen

Reguliere voorstellingen worden gegeven in het koetshuis Randenbroek, dat midden in een prachtig park ligt. Informatie over route en parkeermogelijkheden kunt u hier vinden. Kijk in de agenda voor de actuele voorstellingen en de data. De aanvang van een voorstelling is telkens om 15.30u en de duur ongeveer 45 min. De toegangsprijs bedraagt € 8,- A.u.b. reserveren via email: theater@theatertoermalijn.nl met vermelding van naam, aantal kaartjes, aantal volwassenen en kinderen. Na reservering s.v.p. betalen op banknr: NL70 RABO 0367218291 t.n.v. Koetshuis Randenbroek met vermelding van de naam waaronder gereserveerd is.

Vanwege Corona:

  • is het maximum aantal volwassenen 10 en kinderen 20, graag 1 volwassene per 2 of meer kinderen.
  • de afstandsregel van 1.50m geldt voor volwassenen.
  • is er geen pauze in de voorstelling en geen mogelijkheid voor een consumptie.

Actuele voorstellingen:

In de zomervakantie zijn er geen voorstellingen. De eerstvolgende voorstellingen zijn ‘Petertje’, in de herfstvakantie op 16 oktober, ‘Later word ik Ridder’ op 21 oktober en op 27 november de Sinterklaasvoorstelling ‘Sinterklaas en ‘t verloren kadootje’. Wij zien jullie dan graag terug in ons theater en wensen voor nu een fijne vakantietijd.

‘Petertje’ (16 oktober)

Handig Theater speelt PetertjeWanneer je over de vijf heuvels loopt vind je links van de omgezaagde boom het huisje van Petertje, in het grote bos.

Petertje is timmerman. Op een dag rent Muis in paniek de werkplaats binnen. Muis wil bij Petertje logeren. Petertje past, meet en zaagt en maakt een bedje voor Muis. En dan waait Beer, Petertjes’ huis binnen. Hij wil ook logeren! Petertje past, meet en zaagt en maakt ook een bedje voor Beer. Wanneer zijn vrienden slapen kan Petertje eindelijk verder werken aan het stuk hout dat hij vanmorgen vond. Als dat klaar is, doet hij een wel héél bijzondere ontdekking….!

Een vertederende, vrolijke voorstelling van een klein houten stokpopje met een grote rol! De voorstelling begint en eindigt met ‘n muzikaal verhaal op de ukelele. Speelduur: 30 à 40 minuten. Leeftijd: 2 tot 9 jaar. Aanvang 15.30u. Gastvoorstelling door Maartje de Bruin van Handig Theater.

‘Later word ik Ridder’ (21 oktober)

Anke van VlietEr waren eens heel lang geleden… een koning, koningin, hun enige prins Roderick èn juffrouw Jannie (links op de foto). Prins Roderick zal later koning moeten worden, net als zijn vader èn in het grote paleis moeten gaan wonen. Maar Roderick wil dit helemaal niet. Hij droomt heel ergens anders over, hij wil een dappere ridder worden. Maar of dit mogelijk is… Roderick is namelijk de enige prins èn ziet slecht. Daarom mag hij nooit naar buiten. Mààr vlak voor hij koning wordt, krijgt hij een brief … Prinses Allegonda zit gevangen in kasteel Drakensteijn en moet gered worden. Dit kan alléén een ridder doen. Roderick vertrekt meteen, maar deze reis blijkt niet zonder gevaar. Onderweg is de hulp van de kinderen nodig.

‘Later word ik Ridder’ is een verhalende, spannende èn interactieve voorstelling, waarbij de kinderen actief betrokken worden. De voorstelling is ook geschikt voor kinderen die speciaal (basis)onderwijs bezoeken. De voorstelling wordt gespeeld met kleine en grote poppen èn een levensgroot paard. Leeftijd 4-8 jaar, speelduur 45 minuten. Aanvang 15.30u. Op de foto gastspeler Anke van Vliet van kleinschalig poppentheater Popcontact.

‘Sinterklaas en ‘t verloren kadootje’ (27 november)

Sinterklaas is op weg naar de kinderen in Amersfoort met een grote zak vol kadootjes. Te laat merkt Sint dat er een kadootje is verloren in het bos. Ondertussen heeft Jan Klaassen pepernootdeeg gemaakt, maar ook dat gaat niet helemaal goed. Kom jij kijken hoe dit toch allemaal goed komt dankzij de dieren uit het bos?
Na afloop gaan we natuurlijk ook proeven of de pepernoten lekker zijn geworden.

Vrolijke Sinterklaas poppenkast voorstelling van Poppentheater Belletje Sterk met gastspeler Ellen Scholten. Leeftijd 2+, speelduur 40 minuten. Aanvang 15.30 uur

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close